Lidt om mig

I min tid som 3D grafiker har jeg haft mulighed for at arbejde med en masse spændende kunder, og på spændende projekter. Selvom jeg endnu ikke har mange års erfaring at prale med, har jeg stadig lagt mere end 1000 visualiseringer bag mig, og har rørt ved mange områder indenfor verdenen af 3D.

Jeg har blandt andet lavet: VR, AR, Computerspils-løsninger, Video, Animation, Motion Graphics, Digitale showrooms og VFX.

Min baggrund

Jeg tog min uddannelse ved 3D College i Grenaa - En skole der blandt andet blev kåret til verdens bedste skole for arkitektur visualisering i 2020, og kom på top 10 i 2021. Jeg sad blandt dygtige elever, og endnu dygtigere undervisere der klædte mig godt på til arbejdslivet.

Som led i min uddannelse var jeg 2,5 år ved Norbec - et lille arkitekt firma i Aarhus der specialiserer sig i retail design. Hos Norbec lavede jeg 3D på en masse forskellige spændende projekter, og fik mange forskellige typer opgaver også. Jeg dannede mig erfaringer der er uundværlige i dag.

Da jeg blev færdig med min uddannelse valgte jeg at springe direkte ud i livet som freelancer, og i dag laver jeg fede visualiseringer for spændende kunder.