top of page
Stiesdal_Flydende_Vindmøllepark_RevC_High.jpg

3D Billeder
 

Hvorfor 3D billeder?

01

Udvikling

Med 3D billeder har du mulighed for at skabe nøjagtige design- eller produktvisualiseringer. Dette værktøj gør det muligt at visualisere din prototype, før den faktisk er fremstillet, eller at justere dit design med pålidelige resultater, inden du træffer din endelige beslutning.

Blitz_Exploded_RevB.png

02

Præcision

3D design giver mulighed for at fremstille detaljerede og præcise 3D billeder af dine ideer. Disse billeder tilfører dybde og realisme til dine koncepter, hvilket gør dem mere levende og overbevisende. For eksempel kan dette opnås ved brug af en produktkonfigurator.

03

Kontinuitet

Med 3D modellering oprettes der en digital tvilling af dit produkt, hvilket garanterer, at hvert 3D billede er identisk med det foregående hvad angår lys, vinkel og udtryk. Uanset om du har ét eller tusinde produkter, sikrer dette en perfekt kontinuitet. Dette giver en professionel præsentation, der er afgørende for produktudvikling, prototyping og visuel markedsføring.

Produkt Visualisering stof

Case eksempel - Lab-Vent Controls

Stiesdal_Flydende_Vindmøllepark_RevC_High.jpg
Blitz_Exploded_RevB.png

Lab-Vent Controls A/S

Lab-vent Controls A/S producerer sikringer til laboratorieventilationssystemer. Deres produktsortiment omfatter bl.a. blitzalarmer og spjæld til ventilationsovervågning. Vi hjalp dem med 3D billeder til at visualisere deres produkter til brug i deres datablade og på hjemmesiden.

3D billeder Portfolio

Industri, arkitektur, produkt m.m.

Skal vi tage en snak om dit projekt?

bottom of page