top of page

3D Modellering
 

Hvorfor 3D modellering?

01

Udvikling

Med 3D modellering kan du skabe en præcis 3D visualisering af dit produkt eller design - uanset om det fysisk findes eller ej. Du kan se din prototype før den er produceret, eller forfine dit design med troværdige resultater, før du låser din beslutning.

Blitz_Exploded_RevB.png

02

Præcision

3D modellering tillader dig at skabe yderst detaljerede og nøjagtige repræsentationer af dine ideer, hvilket tilføjer dybde og realisme til dine koncepter og gør dem mere overbevisende. Eksempelvis med en 3D produktkonfigurator.

03

Kontinuitet

Med 3D modellering skabes der en digital tvilling af dit produkt. Det sikrer at hvert billede der produceres er 100% magen til det forrige i lys, vinkel og udtryk. Om du har et produkt eller 10.000 kan der sikres perfekt kontinuitet. Det sikrer professionel præsentation, som er essentielt for produktudvikling, prototyping, og visuel markedsføring.

Produkt Visualisering stof

Case eksempel - Lab-Vent Controls

Stiesdal_Flydende_Vindmøllepark_RevC_High.jpg
Blitz_Exploded_RevB.png

Lab-Vent Controls A/S

Lab-vent Controls A/S producerer sikringer til laboratorieventilationssystemer. Deres produktsortiment omfatter blandt andet blitzalarmer og spjæld til ventilationsovervågning. Vi hjalp dem med at visualisere deres produkter til brug i deres datablade og på hjemmesiden.

3D Visualiserings Portfolio

Industri, arkitektur, produkt m.m.

Vil du høre mere om
3D modellering?

Om du skal have et konkret pristilbud, eller bare vil vide mere, så er du velkommen til at ringe eller skrive til os.

P. O. Pedersens Vej 2, 8200 Aarhus

+45 25 79 73 92

Tak, for det indsendte!

bottom of page